Jump to content


Photo

Missing Dll


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Riker

Riker

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 14 August 2008 - 11:44 AM

Hi,
I have got a brand new install of vista ultimate, i downloaded bf 2142, as i bought the download version, i loaded it in put the patch's in all well and good
Now when i double click the desktop icon, all i get is my pointer and the ring showing pc is doing some thing then ring goes and no bf2142 ???
I found in a folder withing bf2142 that i had an error which is memory_r.dll now i have really tied everything, deleting bf 2142 reinstalling so on and so on to reach the same end , bf2142 won't even consider starting up,..
Please can anyone help,,,
No matter where i go i cannot find this every elusive dll anywhere ????
Thanking you all in advance ...
Lyndon

Edited by Riker, 14 August 2008 - 12:44 PM.


#2 Catbox

Catbox

    God-like

  • Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,239 posts
  • Gender:Male
  • Location:USA

Posted 14 August 2008 - 07:01 PM

are you trying to get the bf2 editor to work with Vista? Or just get bf2142 to work?
Posted Image

#3 mschoeldgen[Xww2]

mschoeldgen[Xww2]

    God-like

  • Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 9,116 posts
  • Gender:Male
  • Location:Berlin, Germany
  • Interests:Women, Battlefield , Bass playing

Posted 17 August 2008 - 08:57 AM

You should contact EA's customer support as they probably delivered a defective download. The only thing which makes me wonder is that the filename 'memory_r.dll' points to a debugger version of this library :blink: . Perhaps you should tell us what you're off to.
-eXperience WW2- coding,modelling,AI support

#4 Catbox

Catbox

    God-like

  • Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,239 posts
  • Gender:Male
  • Location:USA

Posted 17 August 2008 - 11:07 PM

is it a missing rendx9.dll?

http://www.shdon.com/view?doc=d3dx


http://files.filefro...;/fileinfo.html

just put the file in your bf2 or 2142 directory...
Posted Image

#5 PiratePlunder

PiratePlunder

    Advanced Member

  • Moderators
  • PipPipPip
  • 617 posts

Posted 18 August 2008 - 01:18 PM

Obvious, but are you running in compatibility mode - XP sp2?
Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users